Retourneren

 

Bedenktijd en retourneren

 

Koop je online een product of dienst dan geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat in de dag nadat je de volledige bestelling hebt ontvangen. Gedurende de bedenktijd kan je het product beoordelen zoals je dat in een fysieke winkel zou doen. Dus je kan het uit de verpakking halen en voelen, maar kan het product niet daadwerkelijk gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Uiteraard zouden we het waarderen als je alleen ongebruikte producten aan ons retourneert. Hieronder lees je hoe je dat kan doen.

 

Stappenplan product retourneren

 

 1. Als je een product wil terugsturen verzend dan eerst een e-mail naar info [at] go-bananas.eu, waarin je aangeeft van de koop af te zien. Vermeld in deze e-mail het ordernummer en je NAW gegevens. Na het versturen van de e-mail heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. 

 2. Verpak het product netjes en verstuur het naar:

  GB Houtbewerking
  Gerrit Stapelstraat 8
  1602TC Enkhuizen

  NB. De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Bewaar het bewijs van verzending zodat je kan aantonen dat je het verzonden hebt.

 3. Als wij het product ontvangen hebben zullen we de gebruiksschade controleren. Als we geen gebruiksschade constateren zullen wij het volledige aankoopbedrag terugbetalen inclusief de initiële bezorgkosten. Als we sporen van gebruik aantreffen mogen wij een vergoeding in rekening brengen.