Garantie en klachten

 

Garantie binnen de garantietermijn

 

Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk product. Gaat het product binnen 6 maanden na aankoop kapot, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging, tenzij wij kunnen aantonen dat het foutief gebruikt is. Binnen de garantietermijn ligt de bewijslast bij ons.

 

Garantie buiten de garantietermijn

 

Ook na de garantieperiode kan je nog recht hebben op gratis reparatie of vervanging, als het product niet aan de levensverwachting voldoet. Wel moet je dan kunnen aantonen dat het product buiten jouw schuld kapot is gegaan. Buiten de garantietermijn ligt de bewijslast bij jou.

 

Levensverwachting

 

We steken veel tijd in het leveren van kwalitatieve producten waar je vele jaren plezier van kunt hebben. Hierbij is de levensverwachting minimaal 5 jaar. 

 

Onderzoek uitvoeren naar oorzaak

 

Wij leveren een product dat niet snel kapot kan gaan door het gebruik waar het voor bedoeld is. Daarom zullen wij te allen tijde een onderzoek uitvoeren naar de oorzaak van de schade. Hiervoor zijn wij gerechtigd om onderzoekskosten te rekenen. Als echter blijkt dat wij een foutief product hebben geleverd dan zullen we deze onderzoekskosten uiteraard voor eigen rekening nemen.

 

Situatie melden

 

Heb je een product ontvangen waar je niet tevreden mee bent? Of is je product eerder kapot gegaan dan verwacht? Neem dan contact met ons op via info [at] go-bananas.eu. We zullen de situatie altijd zo eerlijk mogelijk beoordelen en kijken in hoeverre we je kunnen helpen.